Navigatie

De Loving Owl is een herinnerings/knuffeluiltje speciaal ontworpen voor de allerkleinste kinderen. Aan de hand van jouw eigen aangeleverde foto, wordt de Loving Owl in het atelier van studio Milu speciaal voor jou op maat gemaakt.

Troost en veiligheid
De Loving Owl is heel goed inzetbaar bij kinderen die moeite hebben met het loslaten van de ouders bijvoorbeeld bij het slapen gaan, bij het afscheid nemen op de creche of kinderdagverblijf of als ouders voor werk veel van huis zijn. De Loving Owl ondersteunt kinderen ook bij verschillende vormen van missen en verlies zoals een echtscheiding, het wegvallen van één van de ouders of andere dierbare personen in het leven van een kind, maar ook bij een (langdurige) ziekenhuisopname of bijvoorbeeld emigratie naar het buitenland. De Loving Owl helpt je om fijne, warme herinneringen aan dierbare mensen in je leven dichtbij je te houden.  Het inzetten van de Loving Owl heeft een positieve invloed op het verwerken van een verlies en helpt een kind om te gaan met veranderende omstandigheden.

Giftcard Loving Owl
Wil je iemand (samen) verrassen, of denk je dat de Loving Owl het perfecte kado is voor een kind die deze warme, liefdevolle vorm van ondersteuning goed kan gebruiken? Dan is de giftcard Loving Owl een heel mooi alternatief kado!

De Loving Pillow is een variant  op de Loving Owl, en is speciaal ontworpen voor oudere kinderen.

 

  • Loving Owl
    Loving Owl
    € 59,95
  • Giftcard Loving Owl
    Giftcard Loving Owl
    € 59,95
© 2015 - 2019 studio Milu | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel