Navigatie

De Loving Memory Pillow is een herinneringskussen waar je lekker tegenaan kan hangen, die je vast kunt pakken als je daar behoefte aan hebt. Juist omdat de fysieke afwezigheid vaak zo moeilijk is, omdat je de persoon die je liefhebt niet meer kunt aanraken of knuffelen.

Persoonlijk op maat gemaakt
Dit herinneringskussen wordt persoonlijk voor jou ontworpen en gemaakt. Het afgebeelde kussen is een voorbeeld van hoe een kussen eruit zou kunnen komen te zien. Je kunt jouw herinneringen laten vertalen naar een sfeerbeeld, zoals op het afgebeelde voorbeeldkussen hierboven, maar er zijn natuurlijk veel meer varianten mogelijk. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om bestaande foto’s, teksten of zelfs tekeningen in het kussen te laten verwerken. Voorafgaand aan het ontwerpproces bespreken we uitgebreid de mogelijkheden en je persoonlijke wensen.

Elk kussen is uniek en weer heel anders omdat geen enkele herinnering hetzelfde is.

Giftcard Loving Memory Pillow
Wil je iemand (samen) verrassen, of denk je dat de Loving Memory Pillow het perfecte kado is voor een dierbaar persoon die deze warme, liefdevolle vorm van ondersteuning goed kan gebruiken? Dan is de giftcard Loving Doll een heel mooi alternatief kado!

 

 

  • Loving Memory Pillow
    Loving Memory Pillow
    € 289,00
  • Giftcard Memory Pillow
    Giftcard Memory Pillow
    € 289,00
© 2015 - 2019 studio Milu | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel