Elke geboorte is een nieuw wonder!

De geboorte van je kindje is een speciale gebeurtenis in je leven. Voor het verwelkomen, vieren en markeren van deze speciale gebeurtenis heb ik een collectie geboortedekentjes ontworpen en vervaardigd.

Inspiratie
Ik heb mij laten inspireren door één van de mooiste rituelen van de dag; het toedekken van je kindje voor het slapengaan. Een klein gebaar waar zoveel zorg, liefde en aandacht in zit. En een mooie Noorse traditie waarover ik las; in Noorwegen schenk je een kind bij de geboorte een deken. Dit dekentje begeleidt hem of haar gedurende het hele leven, van de wieg tot het graf.

Uniek ontworpen dessin
Elk dekentje heeft een door studio Milu ontworpen dessin. De kleuren, bloemen en vogels, de maan en de sterren; ze vertellen het verhaal van verwondering, van de puurheid en kracht van een nieuw leven. De dekentjes zijn van een mooie, zachte, duurzame kwaliteit ecologische katoen gemaakt, zodat ze een leven lang meegaan.

Persoonlijk geschenk
Het dekentje is voorzien van een katoenen “notitieblaadje” waarop je met de bijgeleverde watervaste pen een wens kunt schrijven. Zo maak je van elk dekentje een persoonlijk geschenk. Je kunt het dekentje ook gebruiken als speelkleed of als het kindje wat groter is geworden, als wandkleed met de bijgeleverde lusjes.

Naar de  SHOP

© 2015 - 2023 studio Milu | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel